دانسیته فوم پلییورتان


یکی از مهمترین مشخصه‌های هر فومی، دانسیته آن می‌باشد که باعث تغییر خواص فیزیکی فوم
می‌شود. در فوم های قالب‌گیری شده، با توجه به ثابت بودن حجم قالب، دانسیته مواد به مقدار موادی

که به داخل قالب ریخته می‌شود بستگی دارد. اما در روش های تولید فوم به روش غیر قالب‌گیری یا آزاد، پارامترهای مختلف دیگری هم بر دانسیته فوم تاثیر دارند. یکی از این پارامترها، اندازه و یکدست بودن ساختمان سلول های فوم می‌باشد که این امر توسط راندمان اختلاط و هسته‌گذاری در مخلوط فوم کنترل می‌شود.
درجه حرارت مواد اولیه از دیگر پارامترهای موثر بر دانسیته فوم پلییورتان می‌باشد. این دما بر سرعت فوم شدن، سرعت پلیمریزاسیون و درجه حرارت نهایی واکنش موثر است. به طور کلی درجه حرارت بالای مواد اولیه باعث ایجاد فوم با دانسیته نسبتاً پایین، با کمی زبری می‌شود. ظرفیت تولید نیز از دو طریق بر روی دانسیته فوم پلییورتان موثر است. فوم‌های تولیدی توسط ماشین‌های کوچک )مثلاً ظرفیت خروجی 50کیلو پلیول در دقیقه( نسبت به فوم‌های تولیدی مشابه توسط ماشین های بزرگتر دارای توزیع دانسیته پهن‌تری هستند، به طوری که در این فوم ها دانسیته مرکز فوم نسبت به دانسیته متوسط فوم از اختلاط بیشتری برخوردار است.


تنظیم هم زمان سرعت ژل شدن و سرعت رشد فوم نیز بسیار مهم است. کوچکترین تغییرات در موازنه این سرعت‌ها، تاثیر بسزایی در دانسیته و نفوذپذیری فوم‌های پلییورتان نرم دارد. تغییرات فشار جو نیز بر روی دانسیته فوم موثر است. دانسیته یک فوم با فرمولاسیون معین، رابطه مستقیمی با فشار جو در لحظه تولید دارد. این تغییرات جو می‌تواند در اثر تغییر در شرایط آب و هوایی و یا تعویض فصول ایجاد شود. مثلاً در بعضی از کارخانه ها تحت تاثیر جو، علیرغم استفاده از یک فرمولاسیون یکسان، کاهش 30درصدی در دانسیته، مشاهده شده است.

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Anthony Bahman Gallery موتور برق چند کلامی از یک مهندس کامپیوتر دکتر نیوز طراحی رنگ آمیزی و تبلیغات رسانه ای کوثر همدان فلزیاب ارزان پرقدرت حرفه ای09909061300 فيلتر هوا گالري طلا سراج